Geri git   Favori Forum - Kapsamlı Bilgi Platformu » KÜLTÜR SANAT » Kim Kimdir


Seçenekler
Selen Seyven
Alt 06-01-2010, 10:05 PM   #1 (permalink)
Standart Selen Seyven



Selen Seyven Katırcıoğlu (d 2 Nisan 1986 tiyatro ve sinema oyuncusu.

Seyven'in babasi Türk annesi ise Özbek asıllıdır. Ankara Yahya Kemal Beyatlı Lisesi mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü okudu. Şu sıralar Doludizgin Yıllar dizisinde Gülşen'i canlandırmaktadır. Ayrıca Arka Sıradakiler dizisinde Yadigar karakterini oynayan genç oyuncu Temmuz Karikutal ile birlikteliği vardır. Selen Seyven Genco dizisiyle büyük basari ve ün kazandi.



Filmografi

Büyük Buluşma (2004)
Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? (2005)
Aşka Sürgün (2005) ... Asya rolünde
Janjan (2006) ... Güzel Alaz rolünde
Genco (2007) ... Pınar rolünde
Doludizgin Yıllar (2008) ... Gülşen rolünde
Kapalıçarşı - Yasemin
Ayrıca Bakınız ; Selen Seyven Resimleri
Alıntı ile Cevapla Hızlı Cevap
Alt 30-12-2012, 01:23 PM   #2 (permalink)
Misafir
Standart Cevap: Selen Seyven

selen seyven seni çok seviyorum bence avrupa avrupa dizisinin en iyi oyuncusu sensin bir gün senle tanışmak gerçekten çok isterdim seni görmek, seninle konuşmak, seninle tanışmak isterdim canlada birbirinize çok yakışıyosunuz seni çok seviyorum kendine iyi bak
Alıntı ile Cevapla Hızlı Cevap

Benzer Konular
Selen Seyven
http://img187.imageshack.us/img187/1583/selenpp7.jpg Adı : Selen Seyven

Hızlı Cevap
Mesajınız:
Seçenekler

Seçenekler
Stil

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30 PM.
Yasal Uyarı Favori Forum
Favori Forum'da Mp3, Hack, Adult, Warez, Crack, Serial, Full Film, Full Oyun Vs. İllegal İçerikli Paylaşım Kesinlikle Yasaktır.
Logomuzda Kullanılan Maskot Favorifrm.Net 'e Aittir ve TPE Tarafından Tescillidir. İzinsiz Kullanılamaz.

Sitemiz Forum sitesi olduğu için sitemize kayıtlı üyelerimiz yazı, resim ve diğer materyalleri kontrol edilmeksizin sitemize ekleyebilmektedir. 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda ilgili yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
Bildirimlerinizi mail adresine yollayabilir veya Buradaki Formu Doldurarak bize iletebilirsiniz.
Kuruluş : 13/ARALIK/2006
2006 - 2014 Favorifrm.Net Her Hakkı Saklıdır.
Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright ©2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO